Je leest het goed. Tijdens Mystery Mountain gaan we een berg ‘beklimmen’ voor het goede doel, maar welke, dat is tot enkele weken voor vertrek het grootste geheim van Nederland. #plottwist. Eén ding is zeker, ook dit jaar is het weer een bucketlist-pareltje.

Elk jaar in september reist een groep enthousiastelingen af naar een berg érgens in Europa om het grote avontuur aan te gaan. Al hikend, mountainbikend, wielrennend of hardlopend trotseren zij keer op keer de hoogste bergtoppen op dit continent en dat alles voor Stichting Orange Babies en nog ruim 15 andere goede doelen. Wat is er nou mooier dan samen sporten voor het goede doel?

Wat houdt het in?

Mystery Mountain is een sportief evenement voor het goede doel georganiseerd door Stichting Winnen Doen We Samen dat plaatsvindt van 7 t/m 10 september 2023. Met jouw deelname steun je Orange Babies, maar heb je daarnaast ook de mogelijkheid om zelf een tweede door jou zelf gekozen goed doel te steunen. Je kunt deelnemen in 4 disciplines namelijk, hiken, hardlopen, wielrennen of mountainbiken. Wij stippelen alle routes vooraf voor je uit.

WIELRENNEN

Een berg beklimmen op de racefiets. De uitdaging staat gelijk aan 1,2 of 3 keer het beklimmen van de Mont Ventoux.

HARDLOPEN

Je kunt kiezen voor 15km of 21km hardlopen de berg op.

MOUNTAINBIKEN

Deze is voor de avonturier. Je gaat met je mountainbike de berg op via de meest avontuurlijke paadjes.

HIKEN

De mooiste wandeltocht maak je met Mystery Mountain! Tijdens deze bergwandeling kom je op de mooiste plekjes met ongerepte natuur! #gaaftoch

Een geheel verzorgd weekend

Op Mystery Mountain beleef je een geheel verzorgd weekend en leggen we je als deelnemer helemaal in de watten. Wij regelen je verblijf, eten en drinken voor het hele weekend, leuke feestjes en zelfs masseurs, materiaalmannen, supporters en… ach ga zo nog maar even door. Het enige wat jij hoeft te doen is de auto instappen om de magische berg te bereiken en ‘m uiteraard te beklimmen!

Als tegenprestatie voor jouw geheel verzorgde, sportieve trip vragen wij je om €1250,- in te zamelen. Hoe wij geld verdelen? Dat zie je hieronder:

Mystery Mountain 2023
op een rij

Meedoen als individu

Ik doe mee! - deelnemer

Individueel deelnemen aan Mystery Mountain? Dat kan! Het gros van onze deelnemers doet mee met een eigen persoonlijk verhaal en stuk voor stuk zijn ze opgenomen in onze fantastische sport community. Een zeer gemêleerd gezelschap dat bestaat uit veelal bedrijfsprofessionals, vrienden, familieleden, en ga zo maar door! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Meedoen als (bedrijfs)team

Doe mee als team met Mystery Mountain
Samen is nóg leuker dan alleen. En hoewel je tijdens Mystery Mountain nóóit alleen bent, is meedoen als (bedrijfs)team extra bijzonder. Samen trainen, samen reizen en samen tot het gaatje voor dat éne doel. Leuk extraatje: Als team mag je jouw eigen teamshirt ontwerpen én krijg je een heuse teamfoto. Cool hè!

Mystery Mountain 2020

"Het was een super mooie omgeving, een hartelijk ontvangst, een goede warming-up en loopscholing, super verzorging onderweg, super support, geweldige fotografen, fantastische mede-hardlopers,  een geweldige sfeer. Ik heb genoten!"

Toos Volmer

Mascot Workwear

Emile Ruyfrok

Mystery Mountain 2021

"Het was voor mij een prachtige gelegenheid om twee voor mij dierbare mensen te eren door iets van ze symbolisch naar de top van de Mont Ventoux te brengen. Het was een soort bucketlist ding, onwijs bedankt hiervoor."

Emile Ruyfrok

SNA Europe

Mystery Mountain 2021

"Trots ben ik op de sportieve prestatie van iedereen, maar trotser ben ik op het waanzinnige geld bedrag dat is opgehaald met dit fantastische event. Organisatie bedankt voor het goede werk en heel erg graag tot volgend jaar!"

Timo van Harten

Hoenderdaal Fasteners

We stellen graag aan je voor..

ONZE ORGANISATIE! 
 
 Mystery Mountain wordt georganiseerd vanuit Stichting Winnen doen we samen door een groep enthousiaste vrijwilligers. We stellen onze organisatie dan ook graag aan je voor: