Bekijk de sponsoren van Mystery Mountain

Waarom sponsoren

Jij bent toch ook een ondernemer die bezig is met duurzaamheid en MVO? Iets terug doen voor een ander draagt bij aan jouw doelstellingen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sponsor je Mystery Mountain dan steun je Stichting Orange Babies en strijden we samen voor een hiv-vrije wereld. Afhankelijk van de bijdrage zorgen we er uiteraard voor dat jij voldoende in de spotlight komt te staan met jouw bedrijf, want iets goeds doen moet goed gezien worden. Interesse? Neem contact op via: of mail naar info@mysterymountain.nl

Sponsoren in geld

Steun Mystery Mountain door een gift/sponsoring te doen. Door jouw bijdrage kunnen we nog meer van de opbrengst doneren aan Orange Babies. Al brengen we € 100,- extra op, hiermee kan Orange Babies alweer 4 families in nood een maand lang van eten voorzien. Daar wil jij je als bedrijf hard voor maken toch?

Deze giften zijn fiscaal aftrekbaar

Sponsoren in goederen

Ons event draait uiteraard niet alleen op geld. Deelnemers worden het gehele weekend voorzien van eten, drinken, sportvoeding, vervoer en meer. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Daar kun jij je steentje aan bijdragen. Heb jij nog producten die je kunt doneren? Neem dan contact op via info@mysterymountain.nl

Zonder sponsoren kunnen we geen Mystery Mountain organiseren. Sponsor in geld of in goederen, elke vorm van sponsoring helpt om jaarlijks honderden kinderen en moeders in nood te voorzien van slaapvoorzieningen, gezonde voeding en medicijnen. Daar wil jij als bedrijf toch aan bijdragen? Zij gingen je voor.

MYSTERY MOUNTAIN 2024 POWERED BY

2560px-Makita_Logo.svg

DISCIPLINE SPONSOREN

Tekengebied 1
WIELRENNEN

KNNS is dé partner die jouw IT laat excelleren: veiliger, sneller
& altijd in control.

mascott-logo
HARDLOPEN

Mascot Workwear heeft maar één missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

bostik3
HIKEN

Lijm- en afdichtingsoplossingen voor de bouw, industrie en consumenten. Specialist in lijmen en afdichtingen!

Milwaukee
MOUNTAINBIKEN

Milwaukee maakt al sinds 1924 hoogwaardige en innovatieve elektrische powertools van hoge kwaliteit!

FOTOGRAFIE & FILM SPONSOR
ALL INCLUSIVE SPONSOREN
KLEDING SPONSOREN
SPORTKLEDING:
Bioracer-logo-e1583669087121

Marktleider in custom wielerkleding, maar ook autoriteit in kleding voor vele andere sporten. We zijn trots dat we onze deelnemers dit jaar nieuwe kleding mogen aanbieden van BIORACER! 

VRIJE TIJDSKLEDING:
MAscot 1

MASCOT produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. In het brede assortiment van MASCOT vindt u gegarandeerd mooie werkkleding, veiligheidsschoenen en andere producten.

OVERIGE SPONSOREN