Het evenement

Wanneer vindt het evenement plaats?

Welke sportdisciplines zijn er en wat kan ik verwachten?

Wielrennen | 1, 2 of 3 keer een berg, zoals de Mont Ventoux beklimmen Mountainbiken | Hardlopen | 15 of 21 km berg op lopen Hiken | rond 6 uur wandelen in de bergen met 1.000 HM Meer informatie over de uitdagingen vind je hier.

Is Mystery Mountain een wedstrijd?

Nee absoluut niet, het gaat er niet om of jij als eerste, snelste boven bent of dat je de meeste keren op en neer bent geweest. Het gaat erom dat je heel de finish haalt. Of je nu als eerste boven komt of als laatste, we juichen voor iedere deelnemer even hard.

Door wie wordt Mystery Mountain georganiseerd?

Mystery Mountain wordt georganiseerd vanuit goede doelen stichting ‘Winnen Doen We Samen’. De organisatie van Mystery Mountain bestaat uit een 8-tal enthousiaste, sportieve mensen die zich graag inzetten voor een maatschappelijk doel.

Waar gaan we naartoe?

Tja, dat zeggen we natuurlijk nog niet! Dit is tot enkele weken voor vertrek het grootste geheim van Nederland en dat maakt Mystery Mountain juist zo leuk! De uitdaging is te vergelijken met het 1,2, of 3 keer beklimmen van de Mont Ventoux. Voor wat uitgebreidere informatie over de uitdagingen kun je hier terecht.

Deelname

Wat is de bijdrage om mee te doen aan Mystery Mountain 2023?

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor Mystery Mountain?

Wees er snel bij, we gaan met 100 deelnemers naar de top. Ben jij deelnemer 101 dan kom je op de wachtlijst, uit ervaring vallen er in de aanloop naar het evenement altijd wel wat deelnemers af, maar hoe verder onderaan je op de wachtlijst staat, hoe moeilijk het wordt een plaatsje te bemachtigen.

Wat moet ik zelf regelen om mee te kunnen naar Mystery Mountain?

Eigenlijk niet zo heel veel. Maar wat je wel moet regelen: - Een goede training - Je financiële bijdrage – Vervoer naar Mystery Mountain – Eigen reisverzekering - Een sportmedisch onderzoek wordt door ons aangeraden - Je eigen proviand voor tijdens de inspanning (gelletjes, energierepen, voedsel, etc.)

Door omstandigheden kan ik niet meer meedoen, maar ik heb wel geld ingezameld. Wat nu?

Mocht je je deelname aan Mystery Mountain willen annuleren, worden hier de volgende kosten voor in rekening gebracht: Afmelden vóór 1 juli: € 350,- Afmelden vanaf 1 juli: 100% van de totale bijdrage van € 1.250,-.

Kan ik ook als team meedoen aan Mystery Mountain?

Ja zeker. Het eerste lid maakt een team aan en is dan ook direct teamcaptain. Als team krijg je leuke extra’s! Meer informatie over deelnemen als team vind je hier.

Ik wil graag mee als supporter van één of meerdere deelnemers, kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Je betaalt dan enkel de organisatiekosten en reiskosten van €500,-. Stuur een mail naar wdws@destil.nl voor meer informatie. Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal supportersplaatsen beschikbaar!

Goede doel

Waarom steunen jullie Orange Babies

Naast Orange Babies wil ik ook een ander goed doel steunen, wat moet ik dan doen?

Bij het aanmelden kun je aangeven welk doel je nog meer wil steunen. Het goede doel dat je naast Orange Babies steunt dient in het bezit te zijn van een ANBI status. Klik hier om naar het ANBI zoekprogramma te gaan van de Belastingdienst. Staat jouw goede doel hier niet tussen? Dan kun je deze helaas niet gebruiken voor Mystery Mountain.

Naast Orange Babies steun ik nog een ander goed doel. Hoe wordt mijn geld verdeeld?

Je totale sponsorbijdrage wordt, na aftrek van de organisatiekosten en reiskosten, evenredig verdeeld. Bij een bijdrage van 1.250 euro gaat er 350 euro naar de organisatie, 450 euro naar Orange Babies en 450 euro naar het goede doel van jouw keuze. Alles wat je meer ophaalt wordt tevens evenredig verdeeld over de twee goede doelen.

Hoeveel van het gedoneerde geld gaat naar de daadwerkelijke doelstellingen van Orange Babies?

Orange Babies werkt volgens de CBF norm, dat betekent dat minstens 75% van elke euro naar de daadwerkelijke doelstellingen moet gaan. Je leest daarover meer op hun website.

Zijn mijn giften fiscaal aftrekbaar?

Jazeker! Onze stichting heeft een ANBI status.

Stichting Winnen Doen We Samen

Wie zit er achter ‘Stichting Winnen Doen we Samen’?

Waar kan ik meer informatie over de stichting vinden?

Op de pagina "Stichting Winnen Doen We Samen' zijn onze jaarverslagen te vinden. Er staat een link naar deze pagina in de footer.