TEAM UP VOOR MYSTERY MOUNTAIN

De berg op als team, met je sportbuddy’s, collega’s familie, you name it!

Houden jij en je vrienden wel van een uitdaging? Dan is dit je kans! Doe samen met je vrienden, familie, collega's of relaties mee aan Mystery Mountain. Niets verbroedert meer dan sport. Samen trainen, samen geld ophalen, samen deze immense uitdaging aangaan geloof ons in één weekend maak je herinneringen voor het leven.

Dit jaar is het namelijk voor het eerst mogelijk om je als team in te schrijven voor Mystery Mountain. Vanaf 2 personen ben je al een team, dus neem je jouw sportbuddy’s, collega’s, vrienden of familie mee en willen jullie samen deelnemen voor hetzelfde goede doel(en) meld je dan snel aan!

Wij doen mee

Hoe doe je mee als team?

  1. Wijs een teamcaptain aan;
  2. De teamcaptain meldt zich aan via onze site;
  3. Je gebruikersnaam wordt je teamnaam;
  4. In de beschrijving van je profiel kun je de overige teamleden noemen;
  5. Stuur een mail naar info@mysterymountain.nl en geef de overige teamleden door.

Schrijf je team in

Geld inzamelen

Op jullie deelnemers profiel welke de naam van jullie team zal dragen, zamelen jullie samen geld in. Iedere individuele deelnemer haalt 1400 euro op en krijgt daarvoor een geheel verzorgde reis inclusief:

  • Overnachtingen
  • Eten en drinken
  • Reiskosten
  • Feestavonden

Ben je dus met zijn tweeën in jullie team, vragen wij je voor vertrek naar Mystery Mountain 2800 euro op jullie team account in te zamelen.

Leuke extra’s

There is another catch! Voor alle teams (en ook individuele deelnemers) is er de mogelijkheid om een eigen teamshirt te ontwerpen. Tricorp Workwear sponsort namelijk voor jou en je teammaten een shirt met je eigen team- of bedrijfslogo en zelfs een inspirerende quote achterop je rug. Dus waar wacht je nog op? Roep je sportmaten bij elkaar en schrijf je in!

Ik doe mee met mijn team

Nog niet overtuigd, lees snel verder...

5X WAAROM JE MOET MEEDOEN MET JE TEAM

 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met iets doen voor een ander zet je het bedrijf altijd goed in the picture. Doe je mee aan Mystery Mountain dan steun je Stichting Orange babies en is er ook ruimte voor een tweede eigen doel naar keuze. Wij zorgen voor de nodige publiciteit. Voor een teamfoto wordt gezorgd!Nieuwe connecties & vriendschappen

Van IT partners tot aan bouwbedrijven, accountants en machineleveranciers. Ons gezelschap bestaat uit klanten, collega's en leveranciers. Je zult niet de eerste zijn die thuiskomt met een goede deal of een fietsmaat voor het leven.Samen is leuker dan alleen

Alleen gaan is best spannend, dus waarom ga je niet samen? Meerdere bedrijven gingen je voor en gingen samen met hun team op pad. Heb je gelijk iemand waarmee je kunt trainen. Doe een rondje na werktijd of tussen de bedrijven door.Vitaliteit is key

Als bedrijf wil je vitale mensen in dienst. Waarom? Uit onderzoek blijkt dat vitale werknemers tot 41% minder verzuimen, 17% productiever zijn en 59% minder snel jobhoppen. Laat Mystery Mountain het startpunt zijn van een (nog) vitaler bedrijf en ga samen bewegen.

Een bedrijfsuitje, maar dan next level!

Een personeelsuitje bevordert de groepsdynamiek. De beste ideeën ontstaan immers niet op de werkvloer, maar in ontspannen sferen. Laat ons het uitje en een bucketlist locatie regelen, dan bedenken jullie de ideeën, mag je genieten en bouw je aan commitment voor het leven.

Overtuigd?

Dus wat dacht je ervan? Samen meer sporten, samen gezonder eten, samen nieuwe deals binnenslepen, een goed doel steunen en samen de top bereiken!? Geloof ons dat draagt bij aan een betere teamspirit, meer productiviteit en minder verzuim. Al deze doelen kun je in 1x verwezenlijken door samen mee te doen aan Mystery Mountain. 

Wij doen absoluut mee