Tips om geld in te zamelen

Geld inzamelen voor Mystery Mountain is voor veel mensen toch wel ‘een dingetje’. Toch blijkt dit in de praktijk wel mee te vallen. Deelnemers van eerdere edities haalden namelijk vaak een veel hoger bedrag op dan de minimale inbreng van € 1.250,-! Je moet er natuurlijk wel wat voor doen en dat gaat je zeker lukken met onze tips. In deze blog helpen we je met nóg meer handige tips. Kijk wat het beste bij jou past en je kunt aan de slag!

 1. Vraag hulp aan lokale winkeliers
  Vaak is er bijvoorbeeld in de supermarkt een mogelijkheid om bijvoorbeeld een maand de emballagebonnen te verzamelen voor jouw actie. Mooi meegenomen, want je hebt hier verder geen omkijken naar! Een andere optie is om te vragen of er een product verkocht mag worden waarbij de volledige opbrengst óf een gedeelte daarvan naar jouw actie gaat. Dit kan ook iets zijn wat je zelf maakt, of iets in samenwerking met de winkelier.
 2. Stel een leuk pakketje samen om te verkopen
  Geld vragen is niet altijd makkelijk. Gelukkig hoeft dit ook niet. Je kunt bijvoorbeeld een leuk pakketje samen stellen om te verkopen. Je hoeft dan niet om geld te vragen, maar verkoopt iets voor het goede doel.
 3. Maak gebruik van je sociale media en netwerk
  Het beklimmen van een berg is een pittige uitdaging. Je beseft het misschien niet, maar veel mensen zullen hier zeker bewondering voor hebben. Maar dan moeten ze wel op de hoogte zijn van jouw uitdaging! Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk mensen in je netwerk te bereiken. Hiervoor gebruik je je social media kanalen, e-mail en Whatsapp. Als deelnemer van Mysterymountain.nl ontvang je een persoonlijke actiepagina bij inschrijving, deze kan je makkelijk delen. Omschrijf op deze pagina zo goed mogelijk waarom je deelneemt en voor welk doel je deelneemt met daarbij de reden. Vergeet niet om ook een link te plaatsen in je Instagram Bio!
 4. Organiseer een (sport)evenement of een les op je sportschool
  Ook dit is een mooie manier om snel geld in te zamelen. Overleg met je coach en stel samen een les samen waarvoor mensen zich kunnen inschrijven voor een minimaal bedrag. Meer mag natuurlijk altijd!

  Thuis kun je bijvoorbeeld een kaarttoernooi organiseren met vrienden. De opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel, maar de winnaar krijgt de eer en een hoofdprijs. De prijs kun je dan weer laten sponsoren. Op deze manier haal je geld binnen voor Mystery Mountain en je hebt een gezellige avond!

  Voor nog meer tips verwijzen we door naar ons Instagram account: