The secret is OUT!

Eindelijk! We mogen de berg nu echt aan jullie bekend maken. De Mystery Mountain voor 2019 is Col d'Izoard! Donderdag 5 september reizen we af naar Frankrijk en op zaterdag 7 september gaan we met z'n allen de Col d'Izoard beklimmen op de fiets of te voet. 

De Col d'Izoard is een bergpas gelegen in de Franse Alpen. De pas is vooral bekend vanwege wieleretappes in de Tour de France. Al heel wat renners zijn op deze berg gesneuveld en dat is niet voor niets! Er wordt ook wel gezegd dat hier de tour bepaald wordt. Met een maximum stijgingspercentage van 10%, 2630 hoogtemeters en 18 haarspeldbochten is dat ook niet zo gek! Naast enorm bikkelen en afzien kunnen we genieten van het geweldige uitzicht van Casse Déserte, het kale rotsachtige gedeelte vlak voor de top aan de zuidzijde van de col.

We gaan er samen een onvergetelijk mooi weekend van maken. Werkelijk álles wordt tot in de puntjes verzorgd tijdens Mystery Mountain. Een geweldig hotel, goede maaltijden, masseurs, mecaniciens en professionele begeleiders die zorgen dat jij aan de top komt. Het wordt een pittige uitdaging voor alle deelnemers, maar ook een bijzonder weekend om nooit te vergeten!

Wij wensen alle deelnemers veel succes en hopen dat jij er volgend jaar ook bij bent!