Samen sporten op sportcentrum Papendal!

We organiseren weer een training voor Mystery Mountain. Kom je conditie testen tijdens deze trainingsdag in Papendal!

Op vrijdag 8 mei ben je van harte welkom op Sportcentrum Papendal voor een leuke en vooral gezellige training met deelnemers en geïnteresseerden. Je hoeft je niet te hebben ingeschreven voor Mystery Mountain om mee te kunnen doen. Iedereen is welkom! Neem dus vooral je partner, beste vriend(in) of leukste collega mee. Een mooie kans om te kijken hoe het met je conditie gesteld is, maar zeker ook om de Mystery Mountain sfeer te proeven.

De training bestaat, net als Mystery Mountain, uit vier disciplines waar je uit kunt kiezen. Voor iedere discipline is er een begeleider aanwezig die een leuk programma voor je in petto heeft.

We starten de dag gezamenlijk met een gezellige warming up waarna de groep zich opsplitst voor hun trainingsrondje. Aan het eind van de training verzamelen we weer voor een heerlijk buffet en kletsen we met een borrel nog bij. Daarna schrijf jij je uiteraard meteen in, als je dat nog niet hebt gedaan 😉

Sluit jij je bij ons aan op 8 mei? Laat het ons even weten via info@mysterymountain.nl. Deelname aan de training is helemaal gratis!