Mystery Mountain 2020 en COVID-19

We kunnen ons zomaar voorstellen dat er vragen zijn of Mystery Mountain 2020 wel door kan gaan. Daarom houden we je graag op de hoogte. Daarnaast willen we ook graag je aandacht voor het bericht van Tanja Oostervink, directeur van Orange Babies. Je leest het onderaan dit bericht

Gaat Mystery Mountain 2020 nog door?

Over vier maanden staat ons evenement Mystery Mountain op de planning. De overheidsmaatregelen worden langzaam versoepeld en we hopen dat we ons evenement van 3-6 september gewoon door kunnen laten gaan, eventueel in aangepaste vorm. Dinsdag 2 juni gaan we een beslissing hierover nemen!

We houden de berichtgeving rondom het coronavirus vanuit de overheid in het land waar Mystery Mountain wordt georganiseerd, nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze deelnemers, begeleiders, supporters en partners staat daarbij natuurlijk voorop.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op Mystery Mountain 2020, zullen we jullie hier uiteraard over informeren. 

Blijf op de hoogte en blijf gezond!

Volg onze social media kanalen, waar we je op de hoogte houden en leuke tips geven om in deze tijd toch te blijven trainen.

Pas goed op jezelf en op elkaar!
Als er vragen zijn, neem gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

Linda van Doorn
Team Mystery Mountain


LEES HIER HET BERICHT VAN TANJA OOSTERVINK, DIRECTEUR VAN ORANGE BABIES

Beste Mystery Mountain en Orange Babies vriend,

Graag geven we je weer een update over Orange Babies en de projecten gedurende de Covid-19 crisis. Hoewel de officieel geteste Covid-19 besmettingen nog mee lijken te vallen in Afrika, zijn de gevolgen van de maatregelen enorm. De lockdown hakt erin voor de bewoners van de sloppenwijken. Veel mensen leven 'hand-to-mouth': een dag niet gewerkt, is een dag niet gegeten. Binnenblijven is een voorrecht dat veel mensen zich nauwelijks kunnen veroorloven. Honger is aan de orde van de dag.

Een succesvol begin van de voedselpakketten actie


Om onze kinderen en moeders hierin te kunnen steunen heeft Orange Babies een voedselpakketten actie opgezet. Dankzij jullie steun is deze zeer succesvol. De teller staat inmiddels op circa € 42.000,-! We hebben daarop gelijk actie ondernomen en hieronder zie je de eerste voedselpakketten die zijn uitgedeeld onder de Orange Babies gezinnen. We zijn een ieder die heeft gedoneerd enorm dankbaar! We gaan natuurlijk door met de actie, want ook volgende maand zijn voedselpakketten hard nodig. 

Denk jij met ons mee?

Tijdens de persconferentie van 21 april werd door de minister-president verlenging van de verschillende maatregelen in Nederland aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook impact op de fondsenwerving van Orange Babies, die voor een groot deel op inkomsten uit evenementen gebaseerd is. Het team is continue bezig met het vinden van nieuwe alternatieve (online) manieren van fondsenwerving. Mochten jullie daar ideeën over hebben, dan horen we dit natuurlijk heel erg graag. We kunnen jullie hulp goed gebruiken en hopen op jullie te mogen blijven rekenen om samen de moeders en kinderen binnen onze projecten te redden. Tijdens de crisis, maar ook daarna. 

Veel liefs en sterkte in deze uitdagende tijd.

Tanja Oostervink
Directeur Orange Babies

KLIK HIER OM EEN DONATIE TE DOEN