• Contact
  • Inschrijven wachtlijst
  • Inloggen
  • nl Nederlands
logo
Wielrennen

Hoi allemaal,

Ik ben Timo, 30 jaar en woon in Rhenen. Ik werk al 5 jaar bij Hoenderdaal Fasteners en ken Destil ook al geruime tijd.

Sinds 2 jaar heb ik een racefiets en ik had nooit gedacht het zo leuk te vinden. Elke rit lijkt leuker te worden. De Mystery Mountain was ook direct een uitdaging die ik aan wilde gaan. Klimmen is niet mijn specialiteit. Je ziet mij eerder over dijken knallen, met hoge snelheid op de grote plaat. Echter is de uitdaging waanzinnig en het goede doel fantastisch. In 2021 heb ik voor het eerst meegedaan aan de editie Mystery Mountain op de Mont Ventoux. Een weekend om nooit te vergeten. Ik ben er dus ook weer bij in 2022.

Er is alleen 1 ding veranderd: het goede doel. Hoe zeer ik Orange Babies ook een warm hart toedraag, in 2022 zal ik een onbekende berg in Europa gaan beklimmen voor een ander goed doel:

Stichting WensAmbulance Utrecht!!

In 2022 heb ik (helaas) van dichtbij mee kunnen maken hoe ontzettend waardevol hun werk is en met hoeveel liefde en passie de vrijwilligers de laatste wensen van terminale patiënten laten ingaan. In februari heeft mijn zwager te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Samen mijn mijn zus en hun 4 jonge kinderen wilde hij graag nog 1 keer op vakantie naar Vlieland. Met behulp van de Stichting WensAmbulance Utrecht is dit gelukt en hebben zij ontzettend waardevolle herinneringen gemaakt. Zonder de WensAmbulance was dit niet mogelijk geweest. De stichting is volledig afhankelijk van sponsors en donaties en ik wil hier ontzettend graag mijn steentje aan bijdragen en ik hoop jullie ook allemaal. Ik zal het zware werk verrichten op de berg samen met mijn racefiets, jullie hoeven enkel te doneren. Deze stichting heeft recht op steun en ze verdienen het onwijs! Het is zo waardevol om een bijdrage te kunnen leveren aan de laatste wens.

Neem eens een kijkje op hun website:

Wensambulance Utrecht

Of hun Facebook:

https://m.facebook.com/Wensambulanceutrecht.nl

Ik hoop dat jullie stichting WensAmbulance Utrecht willen steunen met zoveel mogelijk geld. Hoe meer we kunnen ophalen, hoe meer gemotiveerd ik zal zijn om de onbekende berg te gaan beklimmen in september 2022.

Heb je vragen over het goede doel of lijkt het je leuk om met mij te gaan trainen, bel me dan gerust: 06-53325788.

Blijf me volgen op Facebook, LinkedIn en Strava om te zien hoe de trainingen gaan.

Heel erg bedankt voor jullie bijdrage.

Sportieve groet,

Timo van Harten