• Contact
  • Inschrijven wachtlijst
  • Inloggen
  • nl Nederlands
logo
Wielrennen

Ik ben Theo Schaars en ik ben werkzaam bij Grip Accountants en Adviseurs.

Al enkele jaren hebben enkele collega’s van mij, met ontzettend veel enthousiasme, deelgenomen aan acties voor het goede doel Orange Babies. Orange Babies streeft naar een hiv-vrije samenleving en zij kunnen alle hulp bij gebruiken. Wereldwijd zijn er nog ruim 36 miljoen mensen die met hiv leven en er worden nog dagelijks 400 baby’s geboren met hiv. Orange Babies is werkzaam in Zuid-Afrika, Zambia en Namibie, daar waar de besmettingsgraad hoog is. En met verschillende projecten zoals (mobiele) klinieken, (wees)huizen en scholen maakt ze een groot verschil.

Om dit goed doel te steunen gaan wij 10 september aanstaande geld bij elkaar fietsen, wandelen of hardlopen voor Orange Babies. De berg die wij gaan beklimmen is de Pico Veleta en dat is de hoogste berg die met de fiets is te bereiken in Europa. Dit wordt een echte uitdaging!

Wil je bijdragen aan een verdere terugdringing van hiv, sponsor mij dan. Dit kan door op de button sponsor deelnemer te drukken en een bedrag in te vullen. Elke euro telt.