• Contact
  • Inschrijven wachtlijst
  • Inloggen
  • nl Nederlands
logo
Hiken

Ik ben Karin van den Breul, getrouwd met Henck en hike voor de 2e keer mee bij Mystery Mountain.

Ik ga hiken voor het goede doel Orange Babies. Deze organisatie geeft medicijnen en begeleidt moeders met Hiv, zodat de besmetting bij de geboorte niet doorgegeven wordt en kinderen gezond geboren worden. Ieder kind verdient een gezonde start van het leven en daarom hike ik voor Orange Babies.

Ook hike ik dit jaar voor de stichting Alzheimer Nederland. 1 op de 5 Nederlanders krijgt Alzheimer en tegen deze degeneratieve hersenziekte bestaat nog altijd geen medicijn. Van dichtbij maak ik mee wat Alzheimer met je doet. Daarom hike ik dit jaar ook voor, of beter gezegd, tegen Alzheimer.

Het bijzondere dit jaar is dat Henck ook mee gaat naar de top. Daar waar we in december nog gesnowboard hebben, hiken we nu samen met Petra Hoogerbrug Nauman de Mystery Mountain op.

Op 10 september 2022 ga ik mijn uiterste best doen de Pico Veleta (3396m) in de Siërra Nevada, in Spanje te beklimmen. Tot die tijd vraag ik jullie mij te sponseren voor deze goede doelen. Namens de moeders en baby’s in Afrika en de mensen met Alzheimer in Nederland wil ik jullie hartelijk danken.