Blog: Waarom sponsort BOSCH Mystery Mountain?

Ook dit jaar is Bosch hoofdsponsor van Mystery Mountain. Wij vroegen Mark Bressers, Country business director professional powertools bij Bosch naar de belangrijkste beweegredenen om voor de vijfde jaar op rij hoofdsponsor van Mystery Mountain te zijn!

 

Bosch hecht veel waarde aan het ondersteunen van allerlei maatschappelijke activiteiten. Zo is er in Duitsland de Robert Bosch Stichting, die zich hier speciaal op toelegt. Ook bij Bosch Power Tools in Nederland vinden we het belangrijk dat we buiten het bedrijf om ook maatschappelijk ons steentje bijdragen, vandaar onze sponsoring van dit mooie evenement. Daarnaast doen traditioneel meerdere collega’s als deelnemer mee; hen willen we ook bij deze prachtige sportieve prestaties ondersteunen. 

 

Steentje bijdragen 
Wij voelen ons vereerd en trots dat we als hoofdsponsor de naam Bosch aan dit evenement kunnen verbinden. We kunnen zo ons steentje bijdragen aan de organisatie van dit evenement, zodat er jaar na jaar weer meer geld kan worden opgehaald voor verschillende goede doelen. Wij bieden, samen met DESTIL en alle andere sponsoren, de Mystery Mountain deelnemers het platform voor het behalen van hun sportieve uitdagingen waarvoor vaak lang getraind is. Gaaf!  

 
Uniek evenement
In slechts een weekend tijd, met een hele groep een grote prestatie neerzetten, op een (tot vlak voor het evenement onbekende) locatie ver weg, is niet echt alledaags. De spanning vooraf, waar gaat het heen? De deelnemers moeten op alles voorbereid zijn. Voeg daar aan toe dat er ook nog eens veel geld wordt ingezameld voor allerlei goede doelen, en je hebt iets unieks. Iedereen heeft zijn eigen uitdaging, maar toch allemaal met één doel: Zo veel mogelijk geld inzamelen voor het zelf gekozen goede doel. Dat creëert al snel een mooi groepsgevoel onder de Mystery Mountain deelnemers.   

  

Only Friends 
Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Voor 700 jonge sporters worden er 25 verschillende sporten aangeboden. Eén van onze collega’s was altijd zéér nauw betrokken en actief bij Only Friends. Een aantal jaren geleden is hij door een tragisch verkeersongeval om het leven gekomen. Ter ere van hem, maar ook omdat wij geloven dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen, kiezen wij ervoor om Only Friends als tweede goede doel te steunen.   

 

Mystery Mountain is zo uniek en geeft zo’n bijzonder gevoel; dat moet je een keer meemaken. En als je dan ook nog je doel bereikt met hiken, fietsen of hardlopen, krijg je helemaal een kick!