We trappen het jubileum jaar af met…

Mystery Mountain in een nieuw jasje, of moeten we zeggen ‘tenue’?

2021 belooft een bijzonder jaar te worden. Niet alleen vanwege alle dingen die COVID-19 heeft losgemaakt, maar ook omdat dit jaar alweer de 10e editie van Mystery Mountain voor de deur staat. Ondanks alles zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze jubileum editie, want we houden hoop dat het door mag gaan, maar er is meer… Een jubileum vraagt om een feest, maar in tijden waarin we niet zeker weten of een feest gegeven kan worden, gooien wij het gewoon alvast over een andere boeg!

Geïnspireerd door de 5 ringen van de olympische spelen is de huisstijl van Mystery Mountain in het nieuw gestoken. De nieuwe huisstijl van Mystery Mountain is modern en levendig te noemen. Door elke discipline binnen ons evenement een 'eigen kleur’ toe te kennen is Mystery Mountain kleurrijker dan ooit. Zo markeert de kleur groen het hiken, geel het hardlopen, blauw het wielrennen en rood het mountainbiken. Herkenbaar, flitsend en ‘gezellig’. Iets wat ons evenement, maar zeker ook onze community typeert.

 

          

Blauw: Diepte & stabiliteit, vertrouwen,                             Geel staat voor optimisme, energie en activiteit.
zelfverzekerdheid, intelligentie en geloof.                 

     

Stimulerend en activerend. Rood staat voor                      De kleur van leven, vernieuwing, ontspanning,
vitaliteit, kracht, passie en energie.                                      energie en het milieu.

Op naar onze 10e editie!

Het jaar 2021 staat volledig in het teken van ons jubileum. De voorbereidingen voor de 10e editie van ons evenement zijn in volle gang, zelfs in tijden waarin niets 100% zeker is. Niet alleen ons nieuwe logo zorgt voor een feestelijk tintje. Voor de deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor de 2021 editie, hebben wij héél veel leuks in petto. Wil je weten wat? Tja, dan zul je, je toch gauw moeten aanmelden voor Mystery Mountain 23-26 september 2021. Dan kom je er snel genoeg achter!

 Over Mystery Mountain

Mystery Mountain is een sportief avontuur voor het goede doel. Je gaat namelijk een berg beklimmen. Welke berg? Dat hoor je pas een week voor vertrek. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, iedereen kan meedoen! Je kunt ervoor kiezen om te fietsen, hardlopen, mountainbiken of hiken. Welke discipline je ook kiest, je bent verzekerd van een onvergetelijk mooi weekend! Samen afzien om de top te behalen en onderweg vooral heel veel plezier maken.

Inschrijven? Meld je aan via de website! Nog vragen over ons evenement? Stuur dan een mail naar wdws@destil.nl. 

Over Stichting Orange Babies

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van de epidemie. Wij initiëren en steunen in Namibië, Zuid-Afrika en Zambia projecten die zorgdragen voor zwangere vrouwen, baby's, kinderen en adolescenten, in kwetsbare gemeenschappen waar de hiv-besmettingsgraad hoog is.

Voor meer informatie kijk op www.orangebabies.nl.