VEELGESTELDE VRAGEN

Dat is zeker mogelijk. Stuur een mail naar wdws@destil.nl of bel (013) 465 30 07 / +316 29 22 69 10  voor meer informatie.

Dat is zeker mogelijk. Je betaalt dan enkel de organisatiekosten van €350,-. Stuur een mail naar wdws@destil.nl voor meer informatie. Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal supportersplaatsen beschikbaar!

Bij het aanmelden kun je aangeven welk doel je nog meer wil steunen.  Het goede doel dat je naast Orange Babies steunt dient in het bezit te zijn van een ANBI status. Klik hier om naar het ANBI zoekprogramma te gaan van de Belastingdienst. Staat jouw goede doel hier niet tussen? Dan kun je deze helaas niet gebruiken voor Mystery Mountain.

Je totale sponsorbijdrage wordt, na aftrek van de organisatiekosten, evenredig verdeeld. Bij een bijdrage van 1250 euro gaat er 350 euro naar de organisatie, 450 euro naar Orange Babies en 450 euro naar het goede doel van jouw keuze.

Orange Babies werkt volgens de CBF norm, dat betekent dat minstens 75% van elke euro naar de daadwerkelijke doelstellingen moet gaan. Je leest daarover meer op hun website.

Mocht je je deelname aan Mystery Mountain willen annuleren, worden hier de volgende kosten voor in rekening gebracht:

  • tot 1 augustus: € 350,-
  • vanaf 1 augustus tot en met 14 augustus: 50% van de totale bijdrage.
  • vanaf 15 augustus tot en met 30 augustus: 75% van de totale bijdrage.
  • vanaf 1 september: 100% van de totale bijdrage.

Contact

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de organisatie van Mystery Mountain.