De uitdaging die je als wielrenner krijgt tijdens Mystery Mountain is vergelijkbaar met één, twee of drie keer de Mont Ventoux beklimmen.
Tijdens het evenement hoef jij ‘alleen maar’ te fietsen, alles is verder geregeld! Onderweg zijn er begeleiders en mecaniciens aanwezig die je aanmoedigen, ondersteunen en bij calamiteiten snel weer op weg helpen.

Zij staan in contact met de rest van de organisatie. Tijdens je rit kom je meerdere pauzeplaatsen tegen waar onze vrijwilligers voor je klaar staan om je van wat kleins te eten en drinken te voorzien. Aan de top staan we voor een warm onthaal. Je hebt het gehaald! Hier kun je bijkomen onder het genot van wat eten en drinken, terwijl je bijkletst met de andere deelnemers. Indien nodig neemt onze masseur je nog even onder handen. Daarna spring je weer op de fiets om terug te gaan naar het hotel.

In de voorbereiding is het belangrijk dat je voldoende kilometers en hoogtemeters in de benen hebt. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een aantal toertochten in Limburg of de Ardennen. Fiets in het voorjaar en de zomer minimaal 100km per week.

Deelnemen