Gerard Huls

Gerard Huls

Discipline
Goede doel
Orange Babies
Wie ben ik?
Mijn naam is Gerard Huls, werkzaam bij Grip Accountants en Adviseurs.
Al meerdere jaren op rij stimuleert Grip werknemers om deel te nemen aan de acties voor het goede doel Orange Babies. Orange Babies voert een strijd tegen HIV doormiddel van doelgerichte projecten in Afrika.
Vanwege het coronavirus organiseert Orange Babies dit jaar geen fietstour in Afrika (waarbij de deelnemer sponsorgeld dienen in te brengen), maar een Mystery Mountain dicht bij huis. Deze sportieve dag zal plaatsvinden op vrijdag 4 september 2020.

Dit was voor Grip reden om zoveel mogelijk collega's te stimuleren om hieraan mee te doen en zoveel mogelijk geld op te halen voor Orange Babies. Ik heb me opgegeven om 6 uur te fietsen voor het goede doel. Grip betaalt voor mij het inschrijfgeld en de minimum sponsorbijdrage. Zelf verdubbel ik dit bedrag door een eigen sponsorbijdrage. Het zou mooi zijn als het sponsorbedrag verder oploopt middels bijdragen van mijn vrienden en bekenden.
Wil je mij ondersteunen met een extra bijdrage voor Orange Babies? Het zou super zijn als er zoveel mogelijk mensen een donatie doen. Alvast dank hiervoor!!
€0
Opgehaald in 2021

Sponsoren van Gerard

Sponsor deelnemer

Gerard heeft nog geen geld opgehaald.