Martin Prenen

Martin Prenen

Discipline
Hardlopen
Tweede doel
Stichting Opstap
Wie ben ik?
Mijn naam is Martin Prenen, werkzaam bij Grip Accountants en Adviseurs.

Grip steunt al jarenlang de stichting Orange Babies. Orange Babies streeft naar een hiv-vrije samenleving. Wereldwijd zijn er nog ruim 36 miljoen mensen die met hiv leven en worden nog dagelijks 400 baby’s geboren met hiv. Door hulp te bieden aan zwangere vrouwen met hiv in Afrika (Zambia, Zuid-Afrika en Namibië), maar ook door te zorgen voor kwetsbare kinderen die slachtoffer daarvan zijn geworden. Met behulp van projecten zoals (mobiele) klinieken, (wees)huizen en scholen wil Orange Babies kinderen en jongeren een eerlijke kans op een toekomst geven.

Al meerdere jaren op rij stimuleert Grip haar medewerkers om deel te nemen aan de sportieve acties voor Orange Babies. Vanwege het coronavirus organiseert Orange Babies dit jaar geen fietstour in Afrika maar de MYSTERY MOUNTAIN. Een sportief avontuur op de fiets of (hard)lopend, ergens in Nederland. Waar? …. Dat horen we kort van tevoren.
Grip stimuleert ook voor deze actie iedereen om hieraan mee te doen en zoveel mogelijk geld op te halen voor Orange Babies.

Dit jaar ga ik ook mijn steentje bijdragen en zal samen met mijn collega’s vrijdag 4 september aanstaande 21 kilometer hardlopen op een nu nog onbekende plek in Nederland.

Steun jij samen met mij Orange Babies?

Alvast bedankt voor een donatie namens mij, Grip en Orange Babies.
€1400,00
Opgehaald in 2022

Sponsoren van Martin

Sponsor deelnemer
Grip Accountants en Adviseurs N.V.
€1400,00
22-04-2022
reiskosten € 500 en € 900 sponsorgeld