Sandy van de  Ven

Sandy van de Ven

Discipline
Hardlopen
Goede doel
Orange Babies
Wie ben ik?

Mijn naam is Sandy. Ik ben 29 jaar en ben Teamcoördinator Marketing bij DESTIL. Toen ik op mijn eerste werkdag bij DESTIL binnenstapte begonnen de verhalen over Mystery Mountain al direct. Het moest een onvergetelijke ervaring zijn en ik werd door verschillende collega’s aangemoedigd om mee te gaan. Als deelnemer vond ik het nog wat spannend vanwege mijn fysieke conditie, dus ben ik als begeleider meegegaan op de editie van 2019.

Ik kan je vertellen dat ik direct besmet was met het Mystery Mountain virus, dus ga ik in 2021 voor de 2e keer 'voor het eggie'mee, want ook ik moet eens gaan afzien voor het goede doel. Ik ga hiken en zamel daarmee geld in voor Orange Babies en Stichting DierenLot. Of ik het ga halen? Dát moet haast wel. In welke hoedanigheid ik de top bereik, da's natuurlijk vraag twee. Ik vind het rete spannend. Maar ach, alles voor het goede doel. Ik vind namelijk dat elk kind recht heeft op een zonnige toekomst en draag daar graag mijn steentje aan bij. Als ongelooflijke dierenvriend kon ik het niet laten om als tweede doel Stichting DierenLot te kiezen, waar mijn zus zich ook dagelijks voor inzet.

Wish me luck!

Wil je me steunen? Dan kun je hieronder gemakkelijk doneren! Je gift is fiscaal aftrekbaar daar de stichting een ANBI status heeft.
€5,00
Opgehaald in 2022

Sponsoren van Sandy

Sponsor deelnemer
Pieter Krol
€5,00
15-10-2021
Weg met die 0 euro!

Fotogallerij van Sandy