Jos Bredero - TEAM KNNS

Jos Bredero - TEAM KNNS

Discipline
Hardlopen
Tweede doel
Orange babies, Helen Downling Instituut, en KIKA
Wie ben ik?
Mijn naam is Jos Bredero en ik ben 47 jaar. Voor mij is een gezond en sportief lichaam van groot belang. Als Bechterew patiënt is het namelijk noodzakelijk dat mijn lichaam flexibel is en dat ik zoveel mogelijk in beweging blijf. Ik werk bij KNNS als Business Consultant en daarom zit ik overdag veel. Gelukkig heeft KNNS veel geïnvesteerd in het vitaal houden van medewerkers. Ze hebben hoogte verstelbare bureaus om achter te staan en fietsen die je onder je bureau kan zetten om in beweging te blijven.

Naast mijn werkzaamheden bij KNNS ben ik ook sportinstructeur bij de Kettlebellclub in Nijmegen. Hier geef ik met veel enthousiasme Kettlebell, Barbell- en bokslessen. Tijdens de lessen blijf ik zelf ook veel in beweging. Daarnaast wordt ik vanuit de club ook ondersteund en indien nodig behandeld om mijn rug gezond te houden.

Ik doe mee aan Mystery Mountain omdat gezondheid en vitaliteit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Als instructeur vind ik het belangrijk om mensen te helpen gezond en vitaal te blijven. Door mee te lopen en de berg te beklimmen hoop ik ook een bijdrage te leveren aan de goede doelen Helen Dowling en KIKA zodat zij meer onderzoek en hulp kunnen bieden aan ieder die dit nodig heeft. Ter voorbereiding volg ik een 16 weken programma wat ik van het Seven hills running team heb gekregen. Je kan dit volgen op de gebruikelijke social media kanalen.
€0
Opgehaald in 2021

Sponsoren van Jos

Sponsor deelnemer

Jos heeft nog geen geld opgehaald.