Team KNNS .

Team KNNS .

Discipline
Goede doel
Orange Babies
Wie ben ik?
Mijn naam is Jos Bredero en ik ben 47 jaar. Voor mij is een gezond en sportief lichaam van groot belang. Als Bechterew patiënt is het namelijk noodzakelijk dat mijn lichaam flexibel is en dat ik zoveel mogelijk in beweging blijf. Ik werk bij KNNS als Business Consultant en daarom zit ik overdag veel. Gelukkig heeft KNNS veel geïnvesteerd in het vitaal houden van medewerkers. Ze hebben hoogte verstelbare bureaus om achter te staan en fietsen die je onder je bureau kan zetten om in beweging te blijven.

Naast mijn werkzaamheden bij KNNS ben ik ook sportinstructeur bij de Kettlebellclub in Nijmegen. Hier geef ik met veel enthousiasme Kettlebell, Barbell- en bokslessen. Tijdens de lessen blijf ik zelf ook veel in beweging. Daarnaast wordt ik vanuit de club ook ondersteund en indien nodig behandeld om mijn rug gezond te houden.

Ik doe mee aan Mystery Mountain omdat gezondheid en vitaliteit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Als instructeur vind ik het belangrijk om mensen te helpen gezond en vitaal te blijven. Door mee te lopen en de berg te beklimmen hoop ik ook een bijdrage te leveren aan de goede doelen Helen Dowling en KIKA zodat zij meer onderzoek en hulp kunnen bieden aan ieder die dit nodig heeft. Ter voorbereiding volg ik een 16 weken programma wat ik van het Seven hills running team heb gekregen. Je kan dit volgen op de gebruikelijke social media kanalen.

----

Mijn naam is Bas van Ooijen, projectmanager bij KNNS. Vitaliteit vind ik erg belangrijk om goed te kunnen functioneren: fysieke inspanning en voeding zijn hierin voor mij essentieel. Vanuit KNNS gaan we met een aantal collega’s deelnemen aan Mystery Mountain waarbij mijn focus ligt op mountainbiken. Ons gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor een drietal goede doelen:

Orange babies, Helen Dowling Instituut, en KIKA

Helaas is een fysiek en/of psychisch gezond leven niet voor iedereen aanwezig. Om deze reden hebben wij de bovenstaande goede doelen geselecteerd. Ter voorbereiding op Mystery Mountain fiets ik wekelijks gemiddeld 100km op de mountainbike. Ik heb er enorm veel zin in en ik zou het mooi vinden als jullie hierin een bijdrage willen leveren.

------------

Mijn naam is Marcel Wijdeven, 37 jaar en ben service delivery manager bij KNNS. Ik ben actief nu 4 jaar actief als mountainbiker. Naast mountainbiken doe ik graag aan krachtraining en zit ik geregeld op de racefiets. Gezond eten en sporten is voor mij erg belangrijk en dit helpt mij in mijn dagelijks leven om actief en engergiek te zijn.

Over de deelname aan Mystery Mountain hoefde ik niet lang na te denken. Het idee sport in te zetten voor het goede doel spreekt mij enorm aan en ik kijk er nu al naar uit om van start te gaan. Ik train ongeveer 4 keer per week en Mystery Mountain motiveert mij des te meer!

In totaal zal ik voor 3 goede doelen gaan fietsen. Dit zijn Orange babies, Helen Dowling Instituut, en KIKA. Ik hoop hiervoor een mooie bijdrage te kunnen ophalen. Wie steunt mij met deze fantastische actie? Ik heb er al enorm veel zin in!

--------------------

Mijn naam is William van den Berg, IT-project consultant en inmiddels 11 jaar werkzaam bij KNNS. Een bedrijf dat aansluit bij mijn persoonlijke doelstellingen; het uiterste uit jezelf willen halen. Het helpen van het goede doel in combinatie met sportief bezig zijn trekt mij aan. Het steeds opzoek gaan naar nieuwe uitdagingen, zoals het al hardlopend beklimmen van een mysterieuze berg. De bergafstanden zullen daarom de komende maanden door mezelf opgezocht gaan worden, waardoor ik helemaal klaar ben voor het echte werk in het weekend van 23-26 september!Sportieve groet, Team KNNS
€0
Opgehaald in 2022

Sponsoren van Team KNNS

Sponsor deelnemer

Team KNNS heeft nog geen geld opgehaald.

Fotogallerij van Team KNNS