Rico Megens

Rico Megens

Discipline
Goede doel
Orange Babies
Wie ben ik?
Mijn naam is Rico Megens van Grip Accountants en Adviseurs. Al jarenlang zet Grip zich in voor diverse goede doelen. Met Grip als hoofdsponsor ben ik met "Team Duiven - Grip op de Alpe" in 2013 naar Frankrijk gereisd om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Afgelopen jaar stonden mijn sportieve prestaties in het teken van de strijd tegen ALS. Helaas kon de trip van "Team Ingo - Grip op ALS" dit jaar om bekende redenen niet doorgaan en konden we niet afreizen naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen. Wel hebben we een mooi sponsorbedrag met het team kunnen realiseren.

Grip steunt naast diverse stichtingen, ook al jarenlang de stichting Orange Babies, die hulp biedt aan zwangere vrouwen met HIV in Afrika. Jaarlijks neemt één van onze collega's deel aan één van de fietstours langs de projecten in Afrika. Net na afloop van ALS actie, werd bekend dat in verband met de cancelling van de acties in Afrika, dit jaar de strijd van Orange Babies tegen HIV zich zal afspelen in een centraal deel van Nederland, onder de noemer Mystery Mountain. Toen Petra Uylen, motor achter de Orange Babies acties op ons kantoor, opperde om met een team van Grip Accountants en Adviseurs mee te doen aan de diverse disciplines, waren er zoveel enthousiaste reacties, dat ik natuurlijk niet kon en wilde achterblijven.
Het trainingsschema ligt nog in de kast en kan er nu dus uit! Samen met een groot team van Grip gaan we met veel enthousiasme proberen om een grote sportieve en financiële bijdrage te leveren op 4 september voor dit goede doel.

Als je mij hierbij wil steunen, klik dan op "SPONSOR DEELNEMER" en draag je steentje bij aan de hulp voor zwangere vrouwen met HIV in Afrika.

Alvast bedankt!

Groeten Rico
€0
Opgehaald in 2021

Sponsoren van Rico

Sponsor deelnemer

Rico heeft nog geen geld opgehaald.

Fotogallerij van Rico