Benieuwd wat je te wachten staat? We hebben alle uitdagingen voor je op een rij gezet!

wielrennen icoon
Deze discipline wordt gesponsord door:

Uitdaging: 100km – 2740 hm 

Jij gaat de Pico Veleta beklimmen! Vanuit het hotel in Granada rij je in 10 km naar de voet van de berg in Pinos Genil. Daar start de klim op 774 hoogte en fiets je naar te top van de Pico Veleta op maar liefst 3.396 hoogte. Op 14 en 32 km is er verzorging aanwezig. 

De laatste 10 km naar de top is autovrij. Hoe dichter bij de top, hoe slechter de weg. Pas goed op en neem anders je fiets bij de hand en loop de laatste meters. Het uitzicht is spectaculair, dit mag je niet missen.

Let op met de afdaling, rij op je gemakje naar beneden. Je hebt alle tijd!

Tip: Leg een stevige buitenband op fiets, zeker voor de laatste 11 km is dit echt noodzakelijk.

HIKEN

Klik hier voor meer inzicht over de hikeroute
Uitdaging: 14 km – 1129hm – 5,5 uur  Met de bus wordt je afgezet op het startpunt van de hike in Sierra Nevada. Vanuit hier hebben we een hike voor je in petto van zo’n 14 km. Het is een pittige hike naar de top van de Pico Veleta en vanuit daar daal je rustig af naar de grote verzorgingspost.
hiken kleur
Deze discipline wordt gesponsord door:
MTB kleur1
Deze discipline wordt gesponsord door:

MOUNTAINBIKEN

Onverhard naar de top! Wat een hoogtemeters ga jij overwinnen tijdens deze tocht. Onder begeleiding van twee gidsen gaan jullie de uitdaging aan. Delen over de weg, maar ook over de onverharde paden ga je op weg naar de top!  

HARDLOPEN

It’s up to you:

It’s up to you: 

Eén ding is zeker, iedereen wil naar de top!

#1 31 km 
We zetten je 21 km voor de top af en je loopt naar de top. Dan is de uitdaging 21 km punt naar de top en vanaf de top naar beneden wandelen.

#2 20 km
Je start op het 32 km punt en loopt naar de top en de andere 10 km daal je af. Aan jou om dit wandelen of in tempo te doen. 

Tijdens de klim zal een begeleider met elektrische fiets en een begeleider met auto (tot 32 km punt) jullie verzorgen. 

hardlopen kleur
Deze discipline wordt gesponsord door: