Biertje erbij?

Deelnemer Hans van der Steen heeft samen met Coop Hubers te Vinkel een Mystery Mountain bierpakket samengesteld; 6 biertjes (blond, trippel en dubbel) in een mooie cadeauverpakking.

 

Wat een jaar...

Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal bij Corona. We zouden bijna vergeten dat er nog meer problemen op de wereld zijn en dat er naast Corona nog meer ernstige ziektes zijn waar mensen en met name kinderen de dupe van worden zonder dat ze daar ook maar iets aan kunnen doen. Wereldwijd zijn er ruim 36 miljoen mensen die besmet zijn met HIV en dagelijks worden er nog 400 baby’s geboren met HIV, en de stichting Orange Babies wil hulp bieden om dit allemaal terug te dringen en te werken aan een HIV vrije wereld. Voor deze stichting wil ik me inzetten om geld in te zamelen zodat deze mensen de anderen kunnen helpen met onder andere medicijnen, voeding, onderwijs en de juiste voorlichting.

Ik, Hans van der Steen, ga meedoen als wielrenner aan Mystery Mountain en daarvoor vraag ik jullie steun. Hoe meer ik kan inzamelen hoe beter het is voor de stichting Orange Babies en daarmee natuurlijk voor de kinderen in de landen waar HIV nog steeds enorme sporen achterlaat.

Biertje bestellen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik jullie als tegenprestatie aanbied is een heerlijk glas bier wat hopelijk smaakt naar meer. Als jullie de flessen openen hoop ik dat     jullie aan mij denken en aan de uitdaging die ik ga doen en dat het ook nog voedingsbodem biedt voor een herhaling voor het volgende jaar omdat ik voornemens ben dit doel jaarlijks te steunen.

Een pakket bestaat uit 2 flessen Mystery blond, 2 flessen Mystery Dubbel, en 2 flessen Mystery Trippel. 
De 6 bierflessen zitten in een mooie cadeauverpakking voor € 25,-.

Interesse?
Neem contact op met Hans van der Steen 
Tel: 06 53 342 885
Mail: hans@sbafbouw.nl