Aan de bak voor het goede doel!

Sandy is een hobby-bakster en is voor haar deelname aan Mystery Mountain 'aan de bak' gegaan! Niet alleen lekker, maar ook nog eens verantwoord dus, omdat je met de door jouw gekochte taart Stichting Orange Babies steunt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker even verder.

Ik, Sandy van de Ven, ben werkzaam bij DESTIL op de afdeling marketing en sinds dit jaar ook lid van Team DESTIL dat deelneemt aan Mystery Mountain. Ik zamel dus geld in voor mijn deelname aan Mystery Mountain middels leuke acties. Zo organiseerde ik al eens een statiegeld actie bij Jumbo Westermarkt in Tilburg, maar ook bak ik al enige tijd taarten voor het goede doel. Benieuwd wat allemaal kan? Lees dan even verder!

Van Dikkie Dik tot aan Lilo & Stitch, van een Kleenex afscheidstaart tot aan een levensechte ‘borstentaart’ voor iemand die Abraham ziet. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik kan het bakken! En af en toe zijn mijn creaties niet van echt te onderscheiden.

Al mijn taarten zijn zelf gebakken en met de hand gemaakt. Elke taart wordt standaard afgesmeerd met vanille botercrème en gevuld met twee soorten vullingen naar keuze. Dat geeft jou dan ook de gelegenheid om zelf te bepalen wat voor smaak je jouw taart geeft.

Wat is er allemaal mogelijk?
Eigenlijk is vrijwel alles mogelijk. Jij geeft aan hoe groot de taart moet zijn en wat voor thema je leuk vindt, ik denk na over een ontwerp en tot slot mag je nog kiezen uit een flinke lijst taartvullingen. Thema’s waarvoor ik al vaker heb gebakken zijn bijvoorbeeld Paw Patrol, Cars, Unicorns, Dikkie Dik, Boerderij, Avengers, Peppa Pig, My Little Pony, Lilo & Stitch en ga zo nog maar even door.

Zoek je een leuke taart als bedankje, voor een vrijgezellenfeest (dat zijn vaak de leukste) of een afscheid maar heb je hulp nodig bij het bepalen van het thema? Ik denk graag met je mee! Ook bedrijven kan ik van dienst zijn! Denk aan jouw logo op een taart of misschien zelfs in 3D als je logo daarvoor geschikt is. Cupcakes voorzien van jouw bedrijfslogo kan natuurlijk ook nog.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en voldoende voorbereidingstijd te hebben, vraag ik je om je taart zeker 3 à 4 weken van te voren bij mij te bestellen.

Omdat mijn taarten zo uniek zijn en we een mooi bedrag aan het goede doel willen doneren, zit je niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Alle taarten zijn maatwerk waarbij je twee vullingen per taart mag uitkiezen en twee 3D figuren van fondant zijn inbegrepen. Prijzen beginnen vanaf 25 euro voor het kleinste formaat taart dat ik heb. Voor wat meer informatie over de prijzen en formaten van de taarten die ik voor je kan maken neem even contact met mij op!

Contact
Dus, heb jij ondanks Corona tóch iets te vieren, bijvoorbeeld sinterklaas of kerst, of wil je iemand verrassen met een mooie, maar ook lekkere taart of Cupcakes? Stuur mij een mailtje via sandyvandeven@hotmail.com of een appje via 0623479440 en we kijken samen naar de mogelijkheden! Ook bakken met speciale dieetwensen in acht nemend is mogelijk. 

Check de Facebookpagina van Team DESTIL voor andere acties omtrent mijn taarten. Check mijn eigen Facebookpagina om te zien wat voor creaties ik zoal heb gemaakt.